Neem nu contact op
071-5328289

0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander met 5m gasslang en drukregelaar « »

CFH GV 900 Gasbrander onkruidbrander met 5m gasslang en drukregelaar

Artikel nummer : 52084

Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 besteld volgende werkdag geleverd.

Snel Overzicht

Gasbrander met 5m gasslang en drukregelaar, onkruidbestrijder inclusief 2.5 bar Drukregelaar. Professionele onkruidbestijder voor het verwijderen van diverse onkruid en mos. TÜV en GS gekeurd, Made in Germany. Onkruid laat zich eenvoudig en snel verwijderen.


De meegeleverde drukregelaar is alleen geschikt en goedgekeurd voor gasflessen in nederland

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,95

The product has minimum quantity purchase of

Details

Beschrijving

Gasbrander met 5m gasslang en drukregelaar, onkruidbestrijder inclusief 2.5 bar propaangas drukregelaar. Professionele onkruidbestijder voor het verwijderen van diverse onkruid en mos. TÜV en GS gekeurd, Made in Germany. Onkruid laat zich eenvoudig en snel verwijderen.

De meegeleverde propaangas drukregelaar is alleen geschikt en goedgekeurd voor propaan gasflessen in nederland

Uitleg van de werking:
Met de onkruidbranders verwijdert u ongewenste vegetatie op kleine oppervlakten zoals terrassen, paden en opritten, op snelle en comfortabele wijze. De werking van de onkruidbrander berust op het blootstellen aan de hitte van de brander op de ongewenste vegetatie. Daardoor barsten de wandcellen open en vindt vochtuittreding plaats. Het onkruid verwelkt, verkleurt bruin en sterft af.
Door deze behandeling om de paar weken te herhalen wordt het onderliggende wortelstelsel door vocht- en krachtverlies uitgeput en zal het onkruid geheel verdwijnen. Het onkruid niet zwart branden. Enkel verhitten tot vochtuittreding van de bladcellen plaatsvindt. Bij een juiste verhitting zal, na het inknijpen (tussen duim en wijsvinger) van een behandeld blad, het bladoppervlak vochtig worden en donker verkleuren.
Ook onkruidzaden, algen en schimmels zijn niet bestand tegen deze verhitting.

Door de regelbare gastoevoer kunt u de brander perfect aanpassen aan uw wensen en behoefte. Dit afbrandapparaat kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Deze brander met een groot vermogen dient voor: - biologische onkruidbestrijding, - verwijderen van mos, - bestrijding van mierennesten, - het opwarmen, afbranden, - aaneenlassen van folie, - werkzaamheden met teer, - isolering van daken, - drogen van beton, - snel en veilig aansteken van Barbeque.

Wordt geleverd zonder gasfles.

Aanvullende Informatie

EAN 4001845520841
Merk CFH
type GV 900